دانلود مقاله اثرات جنبشی نامحلول پودرهای guar gum
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 16
اثرات جنبشی نامحلول پودرهای guar gum٣٠٠٠٠٠٠ اثراندازه ذره.
خلاصه مطالب:خواص عملی،که درزیست شناسیوفرآیندهای صنعتی وبیوتکنولوژی از اهمیت عمده ای برخورداراست،به طورجزئی وابسته به مقدارواندازه نامحلول دریک حلال دارای آب است. این کارتحقیقاتی به بررسی اثرذره درمقدارهیدرات شده پودرهای guar gum بامحدوده وسیعی ازاندازه های ذره می پردازد. یک مدل لگاریتمی که در مقاله ی قبلی تعریف شد. برای بررسی جنبش های هیدرات کننده آردهای guar قابل کاربرد برای بعضی ازاین نمونه های آزمایشی نبود،زیراآنهااندازه ذره بزرگتری داشتند، خارج ازمحدوده تجاری مفیدآنهابه این دلیل،روشی جدیدبرای تعریف فرایندهیدرات شدن پودرهای guar بامحدوده ی وسیعی ازاندازه ی ذرات بامعرفی شاخصهاهیدراتی وابسته به اندازه باشد. این روش شامل ساختاریک طرح برتراست،اماعوامل تغییریاجابجایی مربوط به اندازه ی ذره وزمان هیدرات شدن می باشند. این مدل به طورمکرر،اجازه می دهدبعضی شناختهای جدیدفیزیکی توسعه یابد.
عنوان بخشهای مقاله:١. مقدمه٢.تجربیات.١.٢موضوعات٢.٢روشهایی برای تجزیه شیمیایی guar gum.٣.٢.روشهایی برای تشخیص فیزیکی guar gum ٤.٢.روش هیدرات شدن.٣.نتایج.١.٣.مشخص کردن نمونه های آزمایش guar gum.٢.٣.روش طرح برترواثراندازه ی ذره روی سرعت هیدرات٤. بحث ٥. نتایج . منابع
مقدمه: خاصیت بعضی از پلی ساخاریدهای بدون-نشاسته(nsp2)مثلguar galac tomannan برای تشکیل محلولهای مولکولی وقتی درآب بخش می شوند در تعدادی فرایندتکنولوژیکی ازاهمیت خاصی برخورداراست. دربخش دارویی، برای مثال، خواص عملی پلی ساخاریدهابرای کنترل بخش داروهادردستگاه گوارش(برای مثال سیستم دریافت دارو)ازاهمیت اصولی برخورداراست. درصنعت نفت، guar gum و مشتقات آن،ترکیبات اصلی درحفاری گل ولای ومشخص کردن سیالات هستند. (گوئل وهمکاران2000،کساوان وپرودهام ،1992،پرزوهمکاران ، (2004) و در صنعت نساجی، محلولهای guarکمک می کنندتاکیفیت پارچه (چیت) را تقویت نماییم. خواص غذایی که شامل یک یاچندnsp حلال آب هستندبعنوان ترکیب بیوفعال بطور تجاری برای امتیازات پتانسیل سلامتی که دارندتقویت می شوند(بعنوان مثال اثرات شکل دهنده مسهل(ملین)وپایین آورنده گلوکزخون)(الیس و موریس 1991، جو و همکاران1998، پاتریک وسایرین1998). Nsp های محلول آب(حل شدنی درآب)اغلب نشان دهنده ی فیبرمحلول درنشریات پزشکی وغذایی محسوب میشوند. بعضی ازاین ترکیبات فیبری اخیرادرتجویزuk موجودهستند(کمیته مشترک فرمول دهی،2005). علاوه براین،غذاهاوداروهایی که شامل فیبرمحلولازجوی دوسر(یولاف)ودانه های سیلیوم هستندتاییدرسمی راتوسط مدیریت اجرایی داردوتغذیه US دریافت کرده اند و اجازه دهیدادعاکنیم که استفاده پتانسیل آن درکاهش خطربیماری قلبی است. این ادعای بهداشتی(سلامت)مبتنی برنتایج بررسی های کلینیکی است که نشان دهنده خاصیت پایین آورنده-کلسترول خون درفیبرمحلول درآزمایشات انسانی میباشد.
عموماتشخیص داده شده که خواص بیولوژیکی مفیدفیبرمحلول به شدت وابسته به قابلیت NSPهای محلول-آب برای هیدرات کردن وافزایش غلظت محتویات لومینال دستگاه گوارش هستند. برای مثال،اثرپایین آورنده-گلوکزguar gum احتمالانتیجه توسعه غلظت درمعده وروده کوچک دردوره ی اولیه ی post-prandial برای مثال اولین ساعت است. درواقع،زمانی تشخیص داده شدکه مقدارودرجه هیدرات شدن guar gum متغیرهای حیاتی درتحت تاثیرقراردادن فعالیت بیولوژیکی هستند. علاوه براین، نحوه اجرای(کلینیکی)ضعیف بدن ازداروهای ناشی از guar gumدرکاهش دادن گلیکامیاممکن است به راحتی ازطریق ناتوانی آنهابرای هیدرات کردن وافزایش غلظت موادگوارشی دردل وروده باشد.
تعدادی عوامل شناخته شده اندکه فرایندهیدرات ونامحلول کردن راتحت تاثیرقرارمیدهند ازجمله وزن ملکولی وتجمع گالاکتومانان(galac tomannan)درپودرguarوهمچنین شرایط محیطی(دماوPH)ووجودهم-محلولهامثل ساکروزونمکها)(کارلسون وهمکاران1962)(الیز2001،ونگ2000وویستروهایمووتیز 1979) علاوه بر این، کار تحقیقاتی قبلی ماتاکیدبراین داشت که تعیین کننده اصلی جنبشهای هیدرات کننده اندازه ذره است،که تغییراتی رادرمحدوده ی سطحی درمعرض آب نشان میدهد. جای تعجب نیست که متغیرهای بزرگ دراندازه هیدرات کننده ی پودرهای guar وترکیبات دارویی(برای مثال قرصهاوکپسولها)درتعدادی ازتحقیقات گزارش شده اند. (الیزو همکاران 1991، الیزوموریس1991). دوموردازاین تحقیقات بوضوح رابطه ی معکوس بین مقدار نامحلول واندازه ی ذره رانشان میداد. درمقاله ی تحقیقاتی اخیر،مابه تعریف یک روش نوین برای هیدرات کردن پودرهای guar gum پرداخته وجنبشهای نامحلول آنهارابا استفاده ازیک معیارغلظت کاملامشخص،بعنوان شاخص هیدرات کننده تعیین نمودیم.( ونگ وهمکاران 2002). هدف مهم این تحقیق این بودکه به بررسی صحت اطلاعات و داده های جنبشی هیدرات کننده برای سه مدل آزمایشی پرداخته ویکی ازآنهاکه تابع یانقش لگاریتمی است بعنوان مناسب ترین موردبرای تعریف عملکردپودرهای guar gum به اثبات رسیده است. مقاله تحقیقاتی دوم استفاده ازاین مدل رابرای بررسی اثرات تجمع پولیمرو،وزن ملکولی درشاخص هیدرات کننده(t0.8)بوجودمی آوردکه ازتابع لگاریتمی گرفته شدده بودوهمانطورکه زمان بکاررفته برای غلظت به 80%غلظت نهایی می رسید تعیین می شد.
جهت تکمیل طبیعی این دو تحقیق اخیر،مقاله فعلی،اثرات اندازه ی ذره را برمیزان هیدرات کنندگی guar gum گزارش میکند. بنظرمیرسدمدل لگاریتمی که درمقالات قبلی ماتعریف شد،برای فرایندهیدرات کنندگی پودرهای guar gum بسیارمناسب باشد، جاییکه اندازه درجه یک ذره 50تاmm70 است(ونگ وهمکاران،2002،2003)بااین وجوداین مدل بنظرنمیرسدبرای نمونه های آزمایشی guar بااندازه ی ذره بزرگتر از 80mm قابل کاربردباشد(ونگ2002). علاوه براین،مدل لگاریتمی نیازبه این داردکه غلظت نهایی نمونه های آزمایشی کاملاهیدرات شده بایدقابل مقایسه باشد. به همین دلیل، هرعاملی که غلظت نهایی راتغییردهد،مثل زمان/دما القاءکننده ی تجزیه پولیمر،نتیجه ی برون یابی راتحت تاثیرقرارخواهدداد[=مقایسه تقریبی یک کمیت نامعلوم ازروی مقایسات وکمیات معلوم]دراین مقاله،مایک مدل اضافی رابرای داده های هیدرات کنندگی بدست آمده ازنمونه های آزمایشی guar gumبااندازه های مختلف ذره بکار برده
سایر محصولات :
دانلود مقاله اثرات جنبشی نامحلول پودرهای guar gum
دانلود مقاله اثرات جنبشی...
فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_N910Kفایل CERT سرت سالم تست شده برای...
مقاله درباره 40 حدیث 37 صمقاله درباره 40 حدیث 37...
دانلود مقاله اثر فشار بالا روی Listeria spp در مورد خصوصیات ریز ساختاری و بافت ماهی دودیدانلود مقاله اثر فشار بالا...
مقاله درباره 33انتقال برق بدون سیممقاله درباره 33انتقال برق...
مقاله درباره 29خرداد سالروز درگذشت دکتر علی شریعتی استمقاله درباره 29خرداد سالروز درگذشت...
مقاله درباره 23 اسفند سالروز رحلت عالم مجاهد و روحانی مبارزمقاله درباره 23 اسفند سالروز رحلت عالم...
فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_N910Gفایل CERT سرت سالم...
مقاله درباره 1سدهای خاکیمقاله درباره 1سدهای خاکی...
مقاله درباره 1داده کاویمقاله درباره 1داده کاوی...
دانلود مقاله اثر فشار ایزو استاتیک بالا برفعالیتهای متابولیکی و ریخت شناسی مخمردانلود مقاله اثر فشار...
مقاله درباره 13 آبان روز دانش آموزمقاله درباره 13 آبان روز دانش آموز...
مقاله درباره 13 آبانمقاله درباره 13 آبان...
مقاله درباره 0نماز زیباترین جلوه نیایش با پروردگارمقاله درباره 0نماز...
مقاله درباره بررسی بهداشت روانی بیماران سرطانی شیمی درمانی شده بیمارستان امام حسین ع تهران در تابستان 85مقاله درباره ...
مقاله درباره 73ص حسابداری صنعتیمقاله درباره ...
مقاله درباره گزارش کار آموزی سیکل پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمانمقاله درباره گزارش...
دانلود مقاله اثر سطوح مختلف سبوس برنج فراوری شده با حرارت بر روی مصرف خوراک ، ترکیبدانلود مقاله اثر سطوح...
فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_N910Fفایل CERT سرت سالم...
مقاله درباره کاردانی بررسی امکانات سخت افزاری ونرم افزاری میکروکنترلر 8051مقاله درباره کاردانی بررسی...
مقاله درباره جوانمردیمقاله درباره جوانمردی...
دانلود گزارش کارآموزی فعالیت در شرکت داده پردازی فن آوادانلود گزارش کارآموزی...
مقاله درباره آمارچند درصد از دانش آموزان سال اول دبیرستان مدرسه اهل البیت تصمیم دارند در رشته ی ریاضی فیزیکمقاله درباره آمارچند درصد از...
دانلود مقاله اثر سبوس گندم بر روی خواص خمیردانلود مقاله اثر سبوس گندم بر...
مقاله درباره Bota بوتها و ربوتهامقاله درباره Bota بوتها...
فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_N910CQفایل CERT سرت سالم تست شده...
مقاله درباره گزارش کارآموزی صنایع چوبمقاله درباره گزارش کارآموزی ...
مقاله درباره کاردانی گرافیک کاربرد نقوش گبه و دستبافتههایایرانی در دکوراسیون داخلیمقاله درباره کاردانی گرافیک کاربرد...
دانلود مقاله اثر اسید آسکوربیک بر خواص رتولوژیکی خمیر مایه گندمدانلود مقاله اثر اسید آسکوربیک...
دانلود مقاله اتانول از شکردانلود مقاله اتانول از...
دانلود مقاله آنتی بیوتیکدانلود مقاله آنتی بیوتیک...
دانلود گزارش کارآموزی در شرکت پیمانکاریدانلود گزارش کارآموزی در شرکت...
دانلود مقاله آنتی اکسیدان چیستدانلود مقاله آنتی اکسیدان چیست...
دانلود مقاله آماده سازی و بار آوردن چای سبزدانلود مقاله آماده سازی و بار آوردن...
دانلود مقاله آسپرژیلوسدانلود مقاله آسپرژیلوس...
دانلود مقاله آزمایشهای کنترل کیفیت آرد و ناندانلود مقاله آزمایشهای کنترل...
دانلود مقاله آرد و ناندانلود مقاله آرد و...
دانلود مقاله آجیل و خشکباردانلود مقاله آجیل و خشکبار...
دانلود مقاله آب پنیردانلود مقاله آب پنیر...
دانلود مقاله آب و بخار مصرفی در کارخانه های تولید شکردانلود مقاله آب و بخار مصرفی در...
فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_N910Cفایل CERT سرت سالم تست شده برای...
دانلود مقاله HACCPدانلود مقاله HACCP...
فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_N910فایل CERT سرت...
دانلود مقاله گهداری ماهی و عمل آوری آن docدانلود مقاله گهداری ماهی...
فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_N900Pفایل CERT سرت سالم تست شده برای...
دانلود مقاله استریلیزاسیون شیردانلود مقاله استریلیزاسیون شیر...
فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_N900فایل CERT سرت سالم تست...
دانلود مقاله روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشتدانلود مقاله روشهای...
دانلود مقاله کاربرد اولتراسونیک در صنایع غذاییدانلود مقاله کاربرد اولتراسونیک در صنایع غذایی...
دانلود پاورپوینت تعریف تقارندانلود پاورپوینت Nanoparticulate Drug Delivery Systems
دانلود پاورپوینت Shaping Nanowire Tapers… With A CO2 Laser Powered Micro-Furnace
دانلود پاورپوینت The Muscular System
دانلود پاورپوینت آزمایشگاه مبانی شیمی آلی
دانلود پروژه نقشه برداری (پیمایش)
دانلود مقاله فلسفه ویتگنشتاین
دانلود کتاب چرا Visual Basic ؟
دانلود پاورپوینت حالت های ماده و چگالی آن
دانلودپروژه دانش ژنتیک (زادشناسی)
دانلود پاورپوینت واقعیت درمانی (نظریه انتخاب)
دانلود پاورپوینت حالت های ماده و چگالی آن
کلمات کلیدی :نامحلول پورهای guar اثرات جنبشی نامحلول جنبشی نامحلول پورهای های آزمایشی guar کرن وافزایش غلظت ارویی برای مثال مقاله اثرات جنبشی guar gum پورهای guar هیرات کننه های آزمایشی برای مثال نمونه های هیرات پورهای نامحلول آزمایشی لگاریتمی مقاله انازه بررسی اثرات نمونه
- ۹۶/۰۸/۱۱